Grenke financiranje

Grenke financiranje je model operativnog najma za pravne osobe, ovaj moderni način financiranja opreme predviđen je za B2B i B2G kupce. Minimalna vrijednost Grenke financiranja / najma je 4000 kn (iznos ne uključuje PDV) što je približno 530 EUR (iznos ne uključuje PDV). Postupak financiranja je vrlo jednostavan te sve što trebate učiniti je reći da želite način plaćanja putem Grenke financiranja u tom trenutku za Vas ćemo kontaktirati Grenke Hrvatska provjeriti vašu kreditnu sposobnost te zatražiti odobrenje o financiranju na željeni period. Po odobrenju dovoljna nam je vaša potvrda da Vam uvjeti financiranja odgovaraju te nakon toga pristupamo izradi ugovora te isporuci same opreme. Sam proces od upita do isporuke traje maksimalno 2 dana osim ako nije drugačije dogovoreno.

Pogodnosti najma putem Grenke financiranja:

  • Najamnine se knjiže u trošak te su kao takve priznate kao 100% rashod
  • Odluka o financiranju donosi se kroz svega par sati (isti dan)
  • Ne smanjuje kreditnu sposobnost tvrtke
  • Nema promjene u uvjetima financiranja kroz cijeli period trajanja najma
  • Nije potrebna polica osiguranja (KASKO)
  • Bez učešća, akontacije i ili jamčevine
  • Trajanje najma je od 12 – 60 mjeseci

Za bilo kakve dodatne informacije budite slobodni obratiti nam se putem e-maila [email protected] ili na broj telefona +385 91 5280 189 (poziv, SMS, WhatsApp)

Nekoliko primjera izračuna najamnina putem Grenke financiranja:

Tvrtka GRENKE raširena je širom svijeta s prisutnosti u 33 države. Ova uspješna priča koja niti danas ne pokazuje znakove usporavanja osnovana je davne 1978 godine u Baden-Badenu. Osim najma informatičke i uredske opreme, GRENKE sada nudi financiranje za široku lepezu proizvoda na tržištu. Uslužne djelatnosti faktoringa i bankarstva upotpunjuju opsežan portfelj za startupe, srednje tvrtke i fizičke osobe.

Više informacija o tvrtki Grenke možete saznati na sljedećim poveznicama: www.grenke.hr i www.grenke.de