Usluge izgradnje solarne elektrane – “Ključ u ruke”

S porastom interesa za solarnim panelim pojavili su se problemi isporuke i montaže. Često smo svjedoci kako pojedine tvrtke i fiziče osobe plate opremu i instalaciju solarnih elektrana, a onda proces isporuke i montaže traje mjesecima. Tvrtka Ryker specijalizirana je na području posredništva u izgradnji solarnih elektrana na tržištu Republike Hrvatske. Svojim klijentima omogučujemo brzu reakciju u dobivanju orijentacijskih ponuda za izgradnju solarnih elektrana. Ukoliko vam je potrebna orijentacijska ponuda budite slobodni ispuniti naš upitnik koji se nalazi na ovome linku: Upitnik za postavljanje solarne elektrane (orijentacijska ponuda)

Za vas pronalazimo izvođača za izgradnju solarne elektrane.

Nakon što zaprimite našu orijentacijsku ponudu na Vama je odluka dali želite da naši inženjeri izađu na teren te Vam izrade službenu ponudu “Ključ u ruke”, a nakon prihvaćanja službene ponude garantiramo isporuku i montažu unutar 7 radnih dana.

Naši partneri za vas će napraviti:

Idejni projekt i plan solarne elektrane:

  • Analizu potencijala sunčevog zračenja
  • Procjenu očekivane proizvedene energije
  • Vrijednost investicije i period njenog vraćanja

Kompletnu izgradnju

  • Dostava
  • Montaža

Naše tvrtke partneri pripremiti će Vam svu dokumentaciju s kojom ćete dobiti potrebne dozvole za postavljanje solarne elektrane, kao i dozvole po kojima će se izvoditi radovi. Ukoliko ste pravni subjekt možemo omogućiti Grenke financiranje do 84 mjeseca (ovisno o veličini elektrane)

Za bilo kakve dodatne informacije budite slobodni obratiti nam se putem e-maila [email protected] ili na broj telefona +385 91 5280 189 (poziv, SMS, WhatsApp)