RENSAIR Q08A WiFi– pročišćivač zraka visokih medicinskih standarda do 90m2

1.380 € (10.399kn)

PDV uključen u cijenuRensair Compact (Q08A – novi manji pročišćivač zraka) bit će spreman u rujnu 2022. za isporuku klijentima!

Poslovna prodaja proizvoda iz kategorije pročišćivači zraka (air purifier) uz mogućnost virmanskog plaćanja ili putem Grenke najma od 12-60 mjeseci. Za više informacija obratite nam se na email: [email protected] 

Isporuka i montaža: po dogovoru

Nema na zalihi

Rensair Q08A prijenosni pročišćivač zraka napravljen prema visokim medicinskim standardima je kompaktna, fleksibilna jedinica koja je vrlo učinkovita u uklanjanju čestica u zraku, uključujući patogene (viruse i bakterije), pelud, prašinu i plijesan, u malim unutarnjim prostorima. Koristeći Rensairove dokazane tehnologije HEPA, UVC i centrifugalnog strujanja zraka, jedinica je sposobna za čišćenje do 400m3 zraka na sat na maksimalnoj postavci. Q08A ima pet brzina strujanja zraka, nudeći više fleksibilnosti za korisnike i iznimno je tih u odnosu na brzinu isporuke zraka. Na najnižoj postavci ventilatora čisti 90m3 zraka na sat na gotovo nečujnoj razini od 32dBA. Uređaj je opremljen sučeljem zaslona osjetljivim na dodir i WiFi vezom, što omogućuje daljinsko upravljanje i pametno korištenje. Ovo služi za pojačavanje čistog zraka tijekom i odmah nakon razdoblja velike popunjenosti, uz uštedu energije tijekom dugotrajnih razdoblja odsutnosti. Neto težina je samo 10 kg, što omogućuje jednostavno nošenje jedinice za ručku.

Jedinstvena, patentirana kombinacija HEPA i UVC

Zrak ulazi na vrh jedinice i prolazi kroz sustav predfiltra. Predfiltri hvataju velike čestice, sprječavajući ih da dođu do HEPA filtera i time osiguravaju dug i učinkovit vijek trajanja filtera. Predfiltri su lako dostupni za redovito usisavanje.

Snažan ventilator ravnomjerno gura zrak prema dolje u H13 HEPA filter u obliku cilindra ispod. Robusni centrifugalni ventilator stvara mnogo veći statički tlak zraka od aksijalnih ventilatora koji se obično koriste u drugim pročišćivačima zraka. Izbacujući zrak kroz filtar – umjesto da ga usisava – jedinica postiže daleko veće količine zraka i troši manje energije.

99,97% virusa, bakterija i drugih mikroorganizama u zraku je zarobljeno kada udare u naboranu površinu H13 HEPA filtera. Kontinuirani protok zraka zadržava mikroorganizme zaglavljenima na površini filtera.

UVC žarulja od 18 W visi u sredini cilindra i trajno osvjetljava cijelu površinu HEPA filtera. To osigurava kontinuiranu i potpunu dezinfekciju površine filtera, uništavajući DNA i RNA u svim patogenima i osigurava siguran rad i održavanje jedinice.

Protok zraka od 360 stupnjeva

Q08A pročišćivač zraka usisava prljavi zrak odozgo i po obodu jedinice, usisujući pod 360 stupnjeva bez obzira na kut jedinice.

Čisti zrak koji izlazi ravnomjerno je raspoređen, bez propuha izdisanja. Jedinica brzo širi pročišćeni zrak za 360 stupnjeva u jednolikom, prema van ‘radijalnom mlazu’ gibanju paralelno s podom. To poboljšava prodiranje u prostoriju i potiče toroidnu cirkulaciju protoka zraka kroz prostor, tako da se čisti zrak odbija od zidova, zatim od stropa i zatim natrag u cijelu prostoriju.

Važno je da toroidni protok pritiska čestice i aerosole prema dolje, daleko od točke udisanja.

© 2021 Ryker.hr
I Smart city, office and home I Premium proizvodi I Veleprodaja I B2B I B2G I