RENSAIR Q01B – pročišćivač zraka visokih medicinskih standarda do 200m2

2.362 € (17.799kn)

PDV uključen u cijenu

Poslovna prodaja proizvoda iz kategorije pročišćivači zraka (air purifier) uz mogućnost virmanskog plaćanja ili putem Grenke najma od 12-60 mjeseci. Za više informacija obratite nam se na email: [email protected] 

Isporuka: Odmah, na skladištu

Nema na zalihi

Rensair pročišćivač zraka usisava okolni zrak kroz gornje otvore za ulaz zraka. Zrak putuje kroz uklonjive predfiltre postavljene na vrhu stroja koji hvataju i hvataju veće čestice i prašinu u zraku. Snažan ventilator potiskuje prethodno filtrirani zrak dolje u HEPA 13 filter cilindričnog oblika koji se nalazi u sredini jedinice. Kako zrak udari u HEPA 13 filter, bakterije, virusi i manje čestice u zraku i zagađivači ostaju zarobljeni na njegovoj unutarnjoj površini. UVC lampa od 18 W postavljena u središte cilindričnog bubnja neprekidno osvjetljava cijelo područje filtracije. Ovo UVC svjetlo razgrađuje DNK i RNA svih patogena i tako ih uništava. Kontinuirani proces dezinfekcije osigurava da je Rensair pročistač zraka uvijek siguran za rad i održavanje. Velike količine čistog zraka izlaze iz jedinice kroz donje perforacije. Cilindrični oblik pročistača zraka Rensair omogućuje istjecanje zraka u svakom smjeru što ga čini pogodnim za gotovo sve lokacije.

Obrazovanje / školstvo – Škole uravnotežuju ozbiljna proračunska ograničenja s potrebom za rješenjem čistog zraka kako bi učenici, nastavnici i osoblje bili sigurni. Nadogradnja postojećeg HVAC sustava je skupa i dugotrajna. Rensair može pružiti isplativo prijenosno rješenje bez obzira na starost, izgled ili konstrukciju objekta.

Ugostiteljstvo / uslužne djelatnosti – S obzirom na prirodu virusa Covid19 koji se prenosi zrakom, gosti se neće vraćati u hotele sve dok se ne uvjere da su problemi s kvalitetom zraka riješeni. Rensair performanse i dizajn mogu pružiti razinu sigurnosti u svim zajedničkim prostorima, blagovaonicama, fitness centrima i sobama za goste.

Zdravstvo – Rensair se izvorno koristio na bolničkim odjelima za smanjenje širenja bolesti koje se prenose zrakom. Kako bi održali sigurne prostore u bolnicama, staračkim domovima, zgradama medicinskih ureda, centrima za hitnu skrb i svim drugim medicinskim ustanovama, zdravstveni djelatnici traže mogućnosti pročišćavanja zraka. Rensair je jedini dostupan siguran i isplativ pročistač zraka bolničkog razreda.

Sportska mjesta – Iako je prostorima potreban industrijski plan pročišćavanja zraka za glavne prostore za zabavu, moraju se odnositi na sve ostale prostore unutar objekta. Rensair jedinice pružaju trenutno prijenosno pročišćavanje zraka za luksuzne apartmane, svlačionice, medicinske apartmane, press prostore, sobe za vježbanje, recepciju, itd. Rensair pruža trenutno rješenje za sva operativna područja unutar mjesta.

Restorani – Gosti se nestrpljivo žele vratiti u restorane, ali će to učiniti samo ako se osjećaju sigurno. Rensair pruža sigurno rješenje za gotovo sve veličine restorana.

Uredi – Za zajedničke prostore i gdje je udaljenost između stolova ograničena. Rensair nadopunjuje postojeće HVAC sustave.

UREĐAJ ISPITIVAN U NEZAVISNIM LABORATORIJIMA

Eurofins
NorConsult
University Hospital Oslo

Možda će vam se također svidjeti…

© 2021 Ryker.hr
I Smart city, office and home I Premium proizvodi I Veleprodaja I B2B I B2G I