IONEX – Ionizator zraka za SAUNE

360 € (2.712kn)

PDV uključen u cijenu

Poslovna prodaja proizvoda iz kategorije pročišćivači zraka (air purifier) uz mogućnost virmanskog plaćanja ili putem Grenke najma od 12-60 mjeseci za iznose iznad 5000kn. Za više informacija obratite nam se na email: [email protected] 

Isporuka: 1-3 radna dana

Nema na zalihi

Finska, turska ili infracrvena sauna vrlo su povoljne za zdravlje zbog brojnih blagotvornih učinaka na tijelo. No, saune pate od kroničnog nedostatka negativnih iona. Mnogi ljudi doživljavaju vrstu iscrpljenosti koja se ne može pripisati samo promjeni temperature. Iz tog razloga razvili smo poseban ionizator za saunu koji može podnijeti visoke temperature i vlagu.

Primijetit ćete značajnu razliku u dobrobiti ako oko dva sata prije saune ili na početku saune uključite ionizator koji će očistiti zrak i značajno pridonijeti jačanju imunološkog sustava, jačanju tijela, pružanju još veće opuštenosti i smirenosti.

saune pate od kroničnog nedostatka negativnih iona

Kako radi?

Ionex Sauna proizvodi negativne ione, pročišćavajući zrak, stvara blagotvornu atmosferu i blagotvorno utječe na zdravlje. Osigurava zdrav i ugodan život te je potpuno tih i ne smeta.

Prednosti negativnih iona

Negativni ioni omogućuju bolji osjećaj, jer smanjuju razinu hormona stresa i poboljšavaju prirodnu obranu i vitalnost tijela. Oni utječu na ljude na osnažujući i opuštajući način. Blagotvorno djeluju na tijelo jer smanjuju sve respiratorne, bronhijalne i astmatične probleme, alergije i posljedice stresa. Također reguliraju krvni tlak i otkucaje srca te poboljšavaju koncentraciju, osim što djeluju dobro na dobrobit i omogućavaju bolji san. Povratne informacije kupaca potvrđuju izvrsnost i učinkovitost uređaja.

Treba li meni ionizator za saunu?

U Japanu je provedena studija o fizičkim utjecajima negativnih zračnih iona na ljude u eksperimentalnoj sobi saunom opremljenoj ionizatorom.
Površinske temperature čela, ruku i nogu u sauni s negativnim ionima bile su znatno veće od onih u sauni bez iona.

Stope pulsa i znoja proizvedeni u sauni s ionima bili su značajno viši od onih u sauni bez iona. Rezultati sugeriraju da negativni ioni mogu pojačati učinke saune na ljude.

Ovi rezultati pokazuju da negativni ioni mogu povećati učinke saune. To znači da možemo postići slične rezultate čak i pri nižim temperaturama u sauni. Ovo je dobra vijest za ljude koji ne podnose visoke temperature, a još uvijek žele postići efekte čišćenja i terapije saune.

Osim toga, negativni ioni dokazano smanjuju razinu hormona stresa pa se osjećamo još opuštenije i smirenije, što je idealna kombinacija u kombinaciji s učincima saune.

Ionizator za saunu treba postaviti na najviši dio saune, možete ga staviti na policu ili pričvrstiti na drveni zid ili na stropu. Jedan sat nakon uključivanja u sauni ima dovoljno negativnih iona za ugodno životno okruženje. Vrlo je preporučljivo postaviti ionizatore iu prostorijama ispred saune.

Efekat na zdravlje

Ionizator saune radi potpuno nečujno i konstantno emitira zdravlju potrebne negativne ione iz karbonske četke, koji iz zraka saune uklanjaju sve čestice prašine, neugodne mirise, bakterije i viruse te tako štite ljude od kapljičnih infekcija.

Osim toga, negativni ioni dokazano smanjuju razinu hormona stresa, pa osjećamo još veću opuštenost, smirenost i zadovoljstvo, što dodatno pojačava učinke saune.

Dokazani pozitivni učinci korištenja ionizatora:

  • smanjenje količine hormona stresa i posljedično smirenost,
  • blagotvoran učinak na dišne ​​puteve,
  • prevencija i smanjenje prehlade i zaraznih bolesti,
  • smanjenje bolova kod migrena, rana, opeklina,
  • smanjenje razine histamina kod peludne groznice, alergija, astme i bronhitisa,
  • optimalna regulacija otkucaja srca i krvnog tlaka,
  • reguliranje rada svih unutarnjih organa i hormona,
  • poboljšanje koncentracije,
  • održavanje vitalnosti stanica.
Težina 0,6 kg
Dimenzije 15 × 15 × 11 cm
Potrošnja električne energije

1,6W

Emisija negativnih iona

Do 4,5 x 10^7 (iona/cm^3, sek)

Materijali

posebno plastično kućište, silikonski kabel, svjetlosni indikator, tiskana ploča, izolirani transformator, sigurnosni osigurač, karbonska četkica

Jamstvo

12 mjeseci

© 2021 Ryker.hr
I Smart city, office and home I Premium proizvodi I Veleprodaja I B2B I B2G I